KAD KAHWIN EKSLUSIF

Kad perkahwinan eksklusif semakin hari kian popular kerana ia adalah sebahagian perkara yang penting di hari perkahwinan. Setelah menyiapkan jemputan kahwin, semua pasangan pengantin mempunyai perancangan yang tepat untuk hari pernikahan mereka dan juga menjemput tetamu untuk mengundang hari yang bersejarah bagi mereka.

Berita baik untuk anda! kami menyediakan pakej kad berserta design secara PERCUMA bernilai RM100 kepada anda..

Pelbagai design yang fresh kami sediakan.

Tema Bunga, Klasik, Moden dan Pelbagai lagi...

Anda boleh pilih konsep kad diatas, kami akan design mengikut size kad (long, medium, square) yang dipilih.

Berminat dengan size lain?

Anda inginkan kelainan pada kad? Mungkin berminat dengan saiz lain. Ye la kahwin hanya sekali je, mesti nak bagi yang terbaik. Boleh rujuk harga dibawah.

PROMO PAKEJ KAD KAHWIN

BELI 1 PERCUMA 4 ITEM

(Item Percuma berdasarkan pakej yang dipilih)

TERMA & SYARAT

Notis Penting: Tempoh masa untuk design dan cetak kad kahwin  selama 10 hari bekerja dan penghantaran/pos ke seluruh Semenanjung Malaysia mengambil masa 1 – 3 hari bekerja, manakala Sabah & Sarawak pula sekitar 2 – 5 hari bekerja.

Tempoh Penghantaran 1 – 2 Hari Bekerja :
Ampang, Alor Star, Bangi, Banting, Batu Pahat, Cheras, Gombak, Ipoh, Johor Bahru, KL, Melaka, Muar, Nilai, Pudu, Penang, Rawang, Shah Alam, Seremban, Senawang, Sg. Petani, Taiping, Teluk Intan, Kajang, Kuala Terengganu, Kota Bharu, Wangsa Mahu, Wakaf Bharu dan semua bandar-bandar utama di Semenanjung.

Tempoh Penghantaran 2 – 5 Hari Bekerja:
Semua penempatan yang berada di luar dan berjauhan dari pusat bandar-bandar utama di Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak.

SEBARANG PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI:
019-2097565